Nokia 3310 are un preț mic

Cei de la HMD Global au receptionat recent certificarea TENAA pentru o noua versiune a celebrului telefon Nokia 3310 iar de aceasta data terminalul va dispune de conexiune 4G/LTE.

Va reamintim faptul ca Nokia 3310 este telefonul care a fost capabil sa scrie istorie iar cei de la HMD Global au lansat in acest an o versiune cu design nou dar care din pacate dispunea doar de conexiune 2G/3G.

Acest mare impediment a facut ca terminalul sa nu se vanda conform asteptarilor si iata ca pe final de an, cei de la HMD Global au decis faptul ca vor mai lansa inca o noua versiune pe parcursul anul viitor.

Cu siguranta aceasta noua versiune va avea mai multa “priza” la public din moment ce dispune de ceea ce isi doresc majoritatea potentialilor cumparatori, in speta conexiune 4G/LTE.

Restul specificatiilor hardware vor fi identice cu ale modelului actual, asadar noul model de Nokia 3310 va fi echipat cu un display color care va masura 2.4 inch in diagonala si va rula la rezolutia de 160 x 240 pixeli.

Noul telefon Nokia 3310 va fi  dotat si cu o camera foto care dispune de 2 MP iar memoria interna va fi de 16 GB si va putea fi extinsa prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

De retinut si faptul ca noul telefon va rula sistemul de operare Series 30+ iar oficialii HMD Global sustin ca va fi capabil sa ofere o experienta placuta de utilizare.

Terminalul va fi disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim iar ambele configuratii vor fi compatibil 4G/LTE.

In videoclipul de mai jos puteti admira vechiul telefon Nokia 3310 impreuna cu modelul actual, care arata destul de bine.

Noul model de Nokia 3310 va fi lansat cel mai probabil in prima parte a anului viitor iar pretul de comercializare al acestui terminal se va situa in jurul valorii de aproximativ 80 de dolari.
Va reamintim si faptul ca HMD Global pregateste intens lansarea noului flagship iar terminalul se intituleaza Nokia 9 si detaliile complete sunt disponibile aici.
Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *