ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Celebrul Nokia 3310 este echipat cu display color iar terminalul rulează sistemul de operare Series 30+

A mai ramas foarte putin timp pana cand cei de la HDM Global vor lansa mai multe terminale Nokia iar printre acestea se va afla si celebrul telefon Nokia 3310.

Si de aceasta data Evan Blass a fost cel care a oferit cateva informatii in premiera cu privire la acest terminal asteptat cu nerabdare de catre fanii Nokia.

Conform acestor informatii se pare ca noul telefon Nokia 3310 va fi echipat cu un display color iar terminalul va rula sistemul de operare Series 30+.

Ca design noul telefon va fi o combinatie intre vechiul Nokia 3310 si un model lansat recent, in speta Nokia 150.

Carcasa va fi disponibila in mai multe variante de culoare si va putea fi inlocuita extrem de usor chiar de catre posesorii acestor terminale.

Asadar celebrul telefon Nokia 3310 revine in forta si speram sa nu isi dezamageasca fanii, care se asteapta sa fie la fel de rezistent precum predecesorul sau.

Pentru cei care nu stiu deja Nokia 3310 este telefonul pe care uitai sa-l mai incarci iar terminalul rezista cu brio la socuri, dat fiind faptul ca avea o carcasa robusta si foarte bine inchegata.

Cu siguranta telefonul se va vinde extrem de bine deoarece sunt foarte multi nostalgici care ravnesc sa intre in posesia unui astfel de terminal.

Celebrul telefon Nokia 3310 va avea un pret excelent de comercializare iar acesta se va situa in jurul valorii de aproximativ 55 de dolari.

Cireasa de pe tort este faptul ca posesorii acestui terminal vor putea sa joace iarasi cel mai indragit joc “retro” iar acesta poarta numele Snake si a fost capabil sa faca furori printre fani.

Va reamintim si faptul ca Nokia va lansa in cadrul aceluiasi eveniment si noul flagship despre care puteti afla detaliile complete accesand acest link.

Via: Evan Blass

Lasă un comentariu