Blog ITHOT.RO

Nokia 3310 în versiunea cu 4G/VoLTE a fost lansat iar terminalul va putea fi achiziționat la un preț foarte bun

Iata ca zvonurile sau confirmat iar cei de la HMD Global au lansat in China o noua versiune a celebrului telefon Nokia 3310 iar noul terminal dispune de conexiune 4G/VoLTE si adopta acelasi design minimalist.

Va reamintim faptul ca Nokia 3310 este telefonul care a fost capabil sa scrie istorie iar cei de la HMD Global au lansat anul trecut o versiune cu design nou dar care din pacate dispunea doar de conexiune 2G si respectiv 3G.

Acest mare impediment a facut ca terminalul sa nu se vanda conform asteptarilor si iata ca HMD Global a lansat acum o noua versiune care rezolva acest mare incovenient.

Suntem convinsi de faptul ca noua versiune va avea mai multa “priza” la public din moment ce dispune de ceea ce isi doresc majoritatea potentialilor cumparatori, in speta de conexiune 4G/VoLTE.

Restul specificatiilor hardware sunt similare cu ale modelului anterior, asadar noua versiune de Nokia 3310 este echipata cu un display color care masoara 2.4 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia modesta de 160 x 240 pixeli.

Noul telefon Nokia 3310 este dotat si cu o camera foto care dispune de 2 MP iar spatiul de stocare intern este de 256 MB si respectiv 512 MB dar poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

De retinut si faptul ca noul terminal ruleaza sistemul de operare Yun OS iar oficialii HMD Global sustin ca este capabil sa ofere o experienta placuta de utilizare.

Terminalul este disponibil doar in varianta single-sim si dispune de conexiune 4G/VoLTE, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0 si jack audio de 3.5 mm pentru casti.

Nokia 3310 are 13.35 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 1.200 mAh care este capabil sa sustina pana 5 ore de convorbiri si pana la 12 zile de stand-by.

Noul model de Nokia 3310 va fi disponibil spre comercializare in curand si in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 90 de dolari de la retailerii din China.

Cei dela HMD Global vor lansa si o versiune globala a acestui telefon si cel mai probabil va fi prezentata oficial in cardul evenimentului Mobile World Congress 2018, unde vor prezenta mai multe terminale interesante si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu