Nokia 3.4 apare în primele imagini de calitate

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea unui nou smartphone Nokia iar terminalul se intituleaza 3.4 si dispune de un hardware decent. Terminalul nu sta rau nici la capitolul design iar acesta poate fi admirat acum in primele imagini de calitate.

Nokia 3.4 apare în primele imagini de calitate

Nokia 3.4 dispune de un procesor Octa-Core, 4GB de memorie RAM si 64GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD. Camera foto principala este tripla iar aceasta dispune de 12MP + 8MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide.

Nokia 3.4 este echipat cu un display IPS in forma 18:9 iar acesta masoara 5.99-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 pixeli. Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzorul de amprente este clasic.

Nokia 3.4 va fi disponibil atat in versiune single-sim, cat si in variante dual-sim iar acesta este compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS si terminalul are port USB Type-C.

Nokia 3.4 apare în primele imagini de calitate

Acest smartphone are 8.85mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.200mAh iar terminalul ruleaza versiunea de Android 10.

Smartphone-ul Nokia 3.4 va fi lansat in perioada urmatoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 200 de dolari.

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia 3.4 apare în primele imagini de calitate