Blog ITHOT.RO

Nokia 230 Dual SIM – feature phone cu autonomie excelenta!

Cei de la Microsoft au lansat recent un feature phone(telefon non-smart) care se intituleaza Nokia 230 si se evidentiaza prin intermediul autonomiei excelente pe care este capabil sa o ofere.

Nokia-230-dual-sim-3

Nokia 230 Dual SIM este un telefon dual-sim, compatibil 2G care dispune de: Bluetooth 3.0 cu Slam sharing, Radio FM si Micro USB.

Noul terminal al celor de la Microsoft este echipat cu un display QVGA LCD de 2.8″ care ruleaza la rezolutia de 320 x 240 pixeli.

Nokia 230 Dual SIM are 10.9 mm grosime, cantareste 91.8 grame iar sub capota ascunde un acumulator de 1.200 mAh care este capabil sa sustina o autonomie excelenta.

Atat camera foto principala cat si camera foto secundara dispun de 2 MP si sunt dotate cu autofocus si flash-LED.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Nokia 230 ruleaza sistemul de operare Series 30+ iar terminalul este disponibil in 2 variante de culoare, in speta gri carbon si argintiu.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate.

Nokia-230-dual-sim-2

Nokia 230 Dual SIM este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat la un pret excelent de doar 58 dolari.

Noul terminal al celor de la Microsoft este disponibil atat in varianta dual-sim cat si in varianta single-sim.

Nokia-230-dual-sim-1

Acest terminal reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc un feature phone capabil sa ofere o autonomie excelenta.

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de prezentare al lui Nokia 230 si Nokia 230 Dual SIM.

https://youtu.be/GrZs6hJ-1b4

Lasă un comentariu