Nokia 2 V Tella are display HD+ și design atractiv

Cei de la HMD Global au lansat in parteneriat cu Verizon un nou smartphone Nokia de buget iar terminalul poarta numele de Nokia 2 V Tella si dispune de un hardware decent.

Nokia 2 V Tella are display HD+ și design atractiv

Smartphone-ul Nokia 2 V Tella este echipat cu procesorul Quad-Core MTK MT6761 care este tactat la 2GHz, secondat de catre 2GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8MP + 2MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si are flash LED.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzorul de amprente este clasic.

Noul smartphone Nokia este echipat cu un display IPS iar acesta masoara 5.45-inci in diagonala si ruleaza la rezolutie HD+.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10 Stock;
  • Dimensiuni: 150.6×71.6×9.1, Greutate: 180g;
  • terminalul este compatibil Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11, Bluetooth 4.2, GPS/ GLONASS/ Beidou, NFC, USB Type-C;
  • acumulator de 3.000mAh;

Smartphone-ul Nokia 2 V Tella este disponibil spre comercializare in exclusivitate prin intermediul operatorului telecom Verizon iar acesta se ofera gratuit in conditiile in care contractati un abonament de mobil.

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia 2 V Tella are display HD+ și design atractiv