Blog ITHOT.RO

Nokia 2 este un smartphone entry-level, dotat cu procesorul Snapdragon 212, baterie de 4.000 mAh și Nougat

Cei de la HMD Global au receptionat recent certificarea FCC(Federal Communications Commission) pentru un nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de Nokia 2 si dispune de un hardware modest.

Nokia 2 este echipat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 212, GPU Adreno 304, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Nokia 2 are un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul va sta binisor si pe partea de finisaje.

Nokia 3 va fi disponibil atat in varianta dual-sim, cat si in varianta single-sim iar ambele vor fi compatibile 4G/LTE si vor dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Nokia 2 va fi lansat in curand si terminalul va fi disponibil in mai multe variante de culoare iar pretul de comercializare se va situa in jurul valorii de aproximativ 120 de dolari.

Lasă un comentariu