Nokia 2 este un smartphone entry-level, dotat cu procesorul Snapdragon 212, baterie de 4.000 mAh și Nougat

Cei de la HMD Global au receptionat recent certificarea FCC(Federal Communications Commission) pentru un nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de Nokia 2 si dispune de un hardware modest.

Nokia 2 este echipat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 212, GPU Adreno 304, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Nokia 2 are un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul va sta binisor si pe partea de finisaje.

Nokia 3 va fi disponibil atat in varianta dual-sim, cat si in varianta single-sim iar ambele vor fi compatibile 4G/LTE si vor dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Nokia 2 va fi lansat in curand si terminalul va fi disponibil in mai multe variante de culoare iar pretul de comercializare se va situa in jurul valorii de aproximativ 120 de dolari.