ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia 2 este un smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 212 și baterie de 4.000 mAh, la 99 de dolari

Nokia 2 este noul smartphone de buget din portofoliul celor de la HMD Global iar terminalul nu a fost lansat oficial inca dar a fost listat deja spre comercializare de catre un retailer din Statele Unite.

Nokia 2 dispune de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 212, GPU Adreno 304, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Nokia 2 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul va sta binisor si pe partea de finisaje.

Nokia 2 va fi disponibil atat in varianta dual-sim, cat si in varianta single-sim iar ambele vor fi compatibile 4G/LTE si vor dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Nokia 2 este disponibil deja spre comercializare in Statele Unite, in mai multe variante de culoare iar terminalul poate fi achizitionat la “doar” 99 de dolari.

Va reamintim si faptul ca HMD Global a confirmat faptul ca pregatesc lansarea noului flagship iar terminalul se intituleaza Nokia 9 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu