ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Nokia 2.1 este un smartphone entry-level iar terminalul are procesorul Snapdragon 425 și baterie generoasă

In cadrul aceluiasi eveniment a fost lansat si smartphone-ul Nokia 2.1 iar acesta este un terminal entry-level si dispune de un hardware extrem de modest pentru anul 2018.

Smartphone-ul Nokia 2.1 este echipat cu procesorul Quad-Core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia 2.1 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar sistemul de sonorizare este dual, asadar ar trebui sa fie capabil ca sa redea un sound de calitate.

Nokia 2.1 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu jack de 3.5mm pentru casti.

Noul smartphone Nokia are 9.35mm grosime, este echhipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 4.100 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo Go Edition si va receptiona update la android P.

Nokia 2.1 va fi disponibil spre comercializare de la inceputul lunii iulie iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 115 dolari.

Nu uitati nici de faptul ca smarpthone-ul Nokia 7 poate fi achizitionat acum la un pret extrem de atractiv iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu