Blog ITHOT.RO

Nokia 1 Android Oreo (Go Edition) are procesor quad-core și conexiune 4G

Cei de la HMD Global au continuat seria de lansari cu un nou smartphone Android One iar terminalul poarta numele de Nokia 1 Android Oreo (Go Edition) si dispune de un hardware modest.

Nokia 1 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6737M tactat la 1.1 GHz, GPU Adreno 304, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Nokia 1 este echipat cu un display IPS FWVGA iar acesta masoara 4.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 854 x 480 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar terminalul pare sa stea destul de bine la capitolul finisaje.

Nokia 1 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n (2.4GHz), Bluetooth 4.2 si GPS.

Noul smartphone Nokia este echipat cu un acumulator de 2.150 mAh iar terminalul ruleaza versiunea stock de android 8.1 (Oreo) Go Edition.

Nokia 1 va fi disponibil spre comercializare din luna aprilie a acestui an iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 85 de dolari.

Va reamintim si faptul ca ieri au fost lansate la MWC 2018 mai multe terminale Nokia iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: theverge.com

Lasă un comentariu