Nokia 1.4 are cameră duală și un preț mic

Au fost dezvaluite specificatiile hardware complete ale unui nou smartphone Nokia iar terminalul se intituleaza 1.4 si dispune de un hardware modest. Avem de-a face cu un smartphone de buget, asadar asteptarile trebuie sa fie cat mai realiste pt un terminal care va activa intr-un segment de pret extrem de redus.

Nou smartphone Nokia 1.4 este dotat cu un procesor Quad-Core care este tactat la 1.3GHz, secondat de catre 1GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8MP + 2MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP. Carcasa acestui smartphone Nokia este realizata in totalitate din policarbonat iar terminalul are senzor de amprente clasic si jack de 3.5mm pentru casti.

Smartphone-ul Nokia 1.4 este echipat cu un display LCD iar acesta masoara 6.51-inci in diagonala si ruleaza la rezolutie HD+.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10 Stockș
  • Dual-SIM(nano + nano/microSD);
  • este compatibil Dual 4G VoLTE si dispune de: Wi-Fi 2.4GHz, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu port microUSB;
  • acumulator de 4.000mAh;

Smartphone-ul Nokia 1.4 va fi lansat in perioada urmatoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 80 de dolari.

Nu uitati nici de faptul ca HMD Global pregateste lansarea noului flagship Nokia iar terminalul poarta numele de Safari Max Pro 2021 si dispune de specificatii hardware de top.

Via

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!