Nokia 1.4 are un preț destul de mare

Cei de la HMD Global anunță cel mai nou smartphone din portofoliu acestora iar terminalul poarta numele de Nokia 1.4. Ecranul impresionant de 6,51-inci este cu aproape un inch mai mare decât al predecesorului său și cel mai mare ecran din gama Nokia seria 1. Nokia 1.4 respectă cele mai moderne standarde de design și construcție.

Nokia 1.4 are un preț destul de mare

„În calitate de tată a doi copii, înțeleg în mod direct provocările cu care se confruntă multe familii din pricina faptului că multe activități sunt desfășurate acum de acasă. Având în vedere că aceste nevoi evoluează permanent, ne-am dorit să furnizăm o experiență sigură și plăcută, de pe urma căreia să beneficieze cu adevărat toți membrii familiei, fără a adăuga alte presiuni financiare.
Fie că este vorba de activitatea pe email, plata facturilor sau accesul copiilor la activități extracurriculare, designerii noștri au plecat de la premisa că milioane de familii din întreaga lume petrec mai mult timp acasă. Am mărit dimensiunea ecranului pe care îl are Nokia 1.4 la capacitatea maximă, astfel încât membrii familiilor să poată rămâne conectați și productivi. Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența la nivel fotografic – pe lângă îmbunătățirile deja aduse prin Google AI incorporat în aplicația Camera Go, am adăugat și o cameră macro pentru a captura prim-planuri epice acasă sau în aer liber. Toate acestea sunt furnizate de Qualcomm®, un lider consacrat al industriei, și reunite într-un dispozitiv rezistent la impact, cu o autonomie a bateriei timp de două zile1”, a spus Juho Sarvikas, Chief Product Officer și Vicepreședinte America de Nord, HMD Global.

Nokia 1.4 are un preț destul de mare

Noul ecran HD+ cu dimensiuni extinse oferă aplicații pentru apeluri video, ajutând familiile să rămână conectate în contextul actual și etalează capacitățile camerei Nokia 1.4.

  • Ecranul HD+ de 6,51 inci este cel mai mare ecran disponibil pe un terminal din portofoliul Nokia seria 1, asigurând familiilor divertisment și experiențe captivante;
  • Combinația performantă dintre aplicația Camera Go, camera principală duală și camera frontală permit surprinderea amintirilor de familie valoroase în portrete uimitoare de tip bokeh și fotografii deosebite, chiar și în condiții cu luminozitate scăzută;
  • Designul inteligent și construcția robustă asigură protecție în fața celor mai multe impacturi cotidiene
  • Pachetul de actualizări de securitate oferit pe o perioadă de trei ani protejează terminalul și utilizatorii împotriva criminalității informatice;
  • Nokia 1.4 dispune de autonomia specifică a bateriei de până la două zile1, astfel nimeni nu va lipsi de la cursul online sau de la întâlnirea video cu bunicii;

Configurația camerei duble și aplicația Camera Go de la Google permit realizarea de fotografii la o calitate ridicată în orice moment, chiar și în condiții de iluminare slabă. Surprindeți momente frumoase în familie cu modul Portret, care vă permite să realizați fotografii cu aspect profesional, cu efect de estompare a zonei nefocalizate. Utilizați modul Nocturn pentru a surprinde fotografii bogate în culori și clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, fără a fi nevoie de utilizarea blițului. Alertele cu privire la spațiul de stocare vor elimina orice grijă în această privință, astfel încât sesiunea foto să poată continua.

Obiectivul macro încorporat al terminalului asigură distracția întregii familii pe măsură ce copiii experimentează fotografiile de tip close-up cu melci, insecte și flori în natură, și este de mare ajutor în vizualizarea textelor de mici dimensiuni ale celei mai recente facturi.

Nokia 1.4 are un preț destul de mare

Terminalele Nokia au o reputație foarte bună pentru robustețe și durabilitate, iar Nokia 1.4 nu face excepție. Nokia 1.4 este un terminal accesibil, ce poate fi pus la dispoziția copiilor fără griji cu privire la starea în care va fi returnat. Din perspectiva designului, terminalul este conceput pentru a se afla în siguranță în orice mână și dispune de un chipset Qualcomm® și un senzor de amprentă.

Fidel valorilor smartphone-urilor Nokia, noul Nokia 1.4 este pregătit pentru AndroidTM 11 (ediția Go) și nu numai. Oferă o modalitate mai rapidă și mai sigură de a face lucrurile cu promisiunea unică Android și cel puțin trei ani de actualizări de securitate, astfel încât utilizatorii pot fi siguri că telefonul va rezista testului timpului atât la interior, cât și la exterior.

Controlul parental incorporat2 permite utilizatorilor să gestioneze conținutul descărcat din magazinul Google Play și le va oferi adulților siguranță pentru a le permite copiilor să asculte, să învețe sau să se joace după bunul plac.

În plus, durata de viață a bateriei nu reprezintă un motiv de îngrijorare. Nokia 1.4 va fi un motiv de distracție pentru utilizatori și în același timp îi va ține conectați datorită bateriei îmbunătățite, cu autonomie de două zile. Așadar, indiferent că este vorba de apeluri video lungi, streaming sau jocuri video, autonomia este mai mult decât suficientă pentru a menține întreaga familie ocupată.

Nokia 1.4 are un preț destul de mare

Prețul accesibil este unul atrăgător pentru acei utilizatori aflați în căutare de tehnologie de ultimă generație la jumătate din costul coșului săptămânal de produse alimentare al unei familii obișnuite.

Telefonul Nokia 1.4:
• Poate surprinde îndeaproape insecte și flori în aer liber sau textul de mici dimensiuni de pe factura de utilități, cu noua cameră macro.
• Prin aplicația Google Meet, oferă acces ușor copiilor la cursurile online sau adulților la ședințe cu colegii, autonomia bateriei fiind de două zile.
• Oferă o experiență de vizualizare mai bună cu ajutorul ecranului de 6,51 inci.
• Actualizări lunare garantate de securitate timp de 3 ani, îndeajuns pentru cei mici să învețe să meargă, să vorbească și să spună propriile povești.

Nokia 1.4 va fi disponibil în România începând cu jumătatea lunii martie, în culoarea Charcoal, la prețul recomandat de 499 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia 1.4 are un preț destul de mare