Motorola One Vision a fost lansat

Cei de la Motorola au lansat un nou smartphone mid-range iar terminalul poarta numele de One Vision si dispune de un hardware puternic.

Smartphone-ul Motorola One Vision este echipat cu procesorul Octa-Core Exynos 9609 care este tactat la 2.2GHz, secondat de catre 4GB de memorie RAM si 128 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 48MP(/1.7)+ 5MP(f/2.2), este dotata cu OIS, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 25MP(/2.0).

Motorola One Vision are un display LCD in format 21:9 iar acesta masoara 6.3-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2520 x 1080 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Motorola One Vision este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone Motorola are 8.7mm, este echipat cu un acumulator de 3.500mAh care dispune de tehnologia TurboPower fast charging 15W iar terminalul ruleaza versiunea de android 9.0 Pie.

Smartphone-ul Motorola One Vision va fi disponibil curand spre comercializare iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 499 de dolari.

(Via)

Lasă un comentariu