ITHOT: Știri din IT & C

Motorola One Vision este pregătit de lansare iar terminalul are 4GB RAM

Au iesit la iveala specificatiile hardware ale unui nou smartphone Motorola iar terminalul poarta numele de One Vision si este certificat Android One.

Motorola One Vision ithot ro 123 - Motorola One Vision este pregătit de lansare iar terminalul are 4GB RAM

Smartphone-ul Motorola One Vision dispune de noul procesor Octa-Core Exynos 9610 care este fabricat pe tehnologia de 10nm, vor fi disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare inter, 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 4GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

MOTO P40 ithot ro 15 - Motorola One Vision este pregătit de lansare iar terminalul are 4GB RAM

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins in toate cele trei variante prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 48MP + 12MP, este dotata cu PDAF, OIS si flash LED iar camera foto secundara dispune de 12MP si este dotata cu lentile wide.

Motorola One Vision este echipat cu un display IPS FullView iar acesta masoara 6.2-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli.

MOTOROLA P40 ithot - Motorola One Vision este pregătit de lansare iar terminalul are 4GB RAM

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Motorola One Vision este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

MOTOROLA P40 ithot 2 - Motorola One Vision este pregătit de lansare iar terminalul are 4GB RAM

Noul smartphone Motorola este echipat cu un acumulator a carui capacitate este de 3.500mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 9.o Pie stock.

Motorola One Vision ithot ro 12 - Motorola One Vision este pregătit de lansare iar terminalul are 4GB RAM

Smartphone-ul Motorola One Vision va fi lansat curand iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 300 de dolari in versiunea de baza.

HUAWEI Enjoy 9S ithot ro 11 - Motorola One Vision este pregătit de lansare iar terminalul are 4GB RAM

Va reamintim si faptul ca Huawei a lansat astazi doua smartphone-uri extrem de interesante iar pentru detalii accesati acest link.

HUAWEI Enjoy 9S ithot ro 14 - Motorola One Vision este pregătit de lansare iar terminalul are 4GB RAM

(Via)

Lasă un comentariu