Home Noutăți Telefoanele Motorola primesc update…

Telefoanele Motorola primesc update…

by BYTZA

Motorola anunță actualizări majore ale sistemelor de operare care rulează pe telefoanele din portofoliu. motorola edge, moto g pro, motorola one macro și moto g8 power lite vor beneficia de versiunea Android 11, începând din primul trimestru din 2021, printr-o actualizare a sistemului de operare care va oferi utilizatorilor un mod mai simplu și mai ușor de a gestiona conversațiile, dar și setările de confidențialitate și securitate. În același timp, moto g8 plus va primi update la Android 10.

Utilizatorii vor primi actualizările over-the-air, de îndată ce acestea vor fi disponibile. Pentru cei care vor să verifice dacă vor primi o actualizare a sistemului de operare pentru modelul de telefon Motorola pe care îl dețin, pot urma pașii de mai jos:

  • Accesare meniu „Setări/Settings”
  • Căutare „Actualizări de sistem/System Updates”
  • Deschidere opțiune „Actualizări de sistem/System Updates”, iar ulterior telefonul va instala automat actualizarea de sistem disponibilă.

În ultimele săptămâni, Motorola a publicat pachetul actualizat al codului-sursă pentru majoritatea telefoanelor din portofoliu, astfel încât să accelereze crearea versiunilor ROM și a partițiilor de recuperare personalizate. Odată cu disponibilitatea codului de kernel pentru Edge+, dezvoltatorii au posibilitatea să folosească pachetele de cod sursă suplimentare, pentru un număr cât mai mare de telefoane Motorola care rulează Android 10, ceea ce pentru utilizator se traduce printr-un număr crescut de funcționalități.

Aceste actualizări sunt dovada angajamentului pe care Motorola și l-a asumat față de clienți, de a oferi cele mai noi versiuni de sisteme de operare Android, dar și patch-uri de securitate, care să le asigure protecție împotriva virușilor și a altor amenințări în ceea ce privește siguranța datelor stocate pe telefon.

Android 11 a fost lansat în luna septembrie, după mai multe luni în care a rulat versiunea beta și a adus o varietate de funcții noi sistemului de operare mobil Google. Cea mai mare schimbare ține de modul în care Android 11 gestionează conversațiile. Acum discuțiile de pe mai multe aplicații pot fi vizualizate și controlate din același loc.

De asemenea, actualizarea se concentrează pe facilitarea gestionării multitasking-ului, iar noile comenzi media vor face interacțiunea cu telefonul mai simplă. Cele mai multe avantaje pentru utilizatorii de smartphone-uri care au sistem de operare Android 11 țin de experiența de utilizare îmbunătățită, care aduce o nouă interfață de captură de ecran, integrată în telefon, care nu necesită descărcarea unei aplicații suplimentare de înregistrare a display-ului. În plus, actualizarea Android 11 propunere un meniu de control inteligent, cu setări de securitate mai restrictive.

Versiunea Android 11 va fi disponibilă pe unele dintre cele mai apreciate telefoane din portofoliul Motorola, așa cum sunt moto g pro și motorola edge, iar upgrade-ul la noul sistem de operare va aduce îmbunătățiri ce țin de confidențialitatea datelor, cu actualizări constante trimise pe Google Play.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments