Blog ITHOT.RO

Motorola One Power Android One este pregătit de lansare iar acesta are cameră foto duală și 6GB RAM

Cei de la Motorola pregatesc lansarea unui nou smartphone extrem de interesant iar terminalul poarta numele de One Power si este un terminal certificat Android One.

Motorola One Power dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 636 tactat la 1.8GHz, GPU Adreno 509, vor disponibile variante dotate cu 3GB/4GB si respectiv 6GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi de 32 de GB si respectiv 64 de GB.

Desigur ca spatiul de stocare intern va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 16MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Motorola One Power este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.18inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2246 x 1080 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat.

Motorola One Power este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Motorola are 9.98mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.850mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo stock.

Motorola One Power va fi lansat in data de 2 august 2018 iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si preturile vor pleca de la 250 de dolari pentru varianta de baza.

Via: tenaa.com.cn

Lasă un comentariu