Blog ITHOT.RO

Motorola One este gata de lansare iar terminalul dispune de procesor Octa-Core, 6GB RAM și cameră foto duală

Au iesit la iveala specificatiile hardware ale unui nou smartphone Motorola iar terminalul se intituleaza One si este un smartphone certificat android One.

Motorola One dispune de un procesor Octa-Core tactat la 2.2GHz, vor fi disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern, 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi expus in toate cele trei variante prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP.

Motorola One este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 5.86inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul nu va sta rau nici la capitolul finisaje.

Motorola One este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11, Bluetooth, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone Motorola are 7.9mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo Stock.

Motorola One va fi lansat in cadrul evenimentului IFA Berlin iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare.

Via: tenaa.com.cn

Lasă un comentariu