ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Moto Z2 Play – smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 626, 4 GB de RAM, display FullHD și Nougat

Celebrul blogger Evan Blass a publicat cateva imagini si specificatiile hardware complete ale noului smartphone Moto Z2 Play iar terminalul dispune de un hardware potent.

Moto Z2 Play este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 626 tactat la 2.2 GHz, GPU Adreno 506, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu senzor Sony IMX362, autofocus dual-pixel si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP, este dotata cu senzor OmniVision OV5695 si flash LED.

Moto Z2 Play este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele sunt cu siguranta de buna calitate.

Moto Z2 Play este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.2, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Terminalul are doar 6 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh care dispune de tehnologia Turbo Charging si ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat.

Moto Z2 Play va fi lansat cel mai probabil in vara acestui an iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare.

Via: venturebeat.com

Lasă un comentariu