ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Moto G5S Plus dispune de procesorul octa-core Snapdragon 625 , 4 GB de memorie RAM și cameră foto duală

Lenovo a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-ul Moto G5S Plus iar terminalul este ceva mai potent fata de modelul de baza, in speta G5S.

Moto G5S Plus dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625 tactat la 2.0 GHz, GPU Adreno 506, sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care sunt echipate cu 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP (RGB) + 13MP (monochrome), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Moto G5S Plus este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate tot din aluminiu iar terminalul pare sa stea foarte bine si la capitolul finisaje.

Moto G5S Plus este disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim iar ambele sunt compatibile 4G/VoLTE si dispun de: WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 4.2 LE, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Motorola are 9.5 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh care dispune de tehnologia Turbo Charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat.

Moto G5S Plus va fi disponibil curand spre comercializare in doua variante de culoare(auriu si gri carbon) iar terminalul va putea fi achizitionat la doar 299 de Euro.

Bineinteles ca in acest buget exista deja pe piata terminale mult mai atractive atat ca specificatii, cat si ca design iar unul dintre acestea este Doogee Mix si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu