ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Moto G5 Plus – smartphone dotat cu procesorul Snapdragon 625, display FullHD, 4 GB de RAM și Nougat

In cadrul evenimentului MWC 2017 au fost lansate si mult asteptatele terminale Moto G5 & Moto G5 Plus iar ambele adopta un design atractiv si dispun de un hardware echilibrat.

Incepem cu prezentarea modelului Moto G5 Plus si va spunem ca dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625 tactat la 2 GHz, GPU Adreno 506, sunt disponibile variante echipate cu 2 GB de RAM/3 GB de RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, respectiv 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern.

In toate cele 3 variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu senzor Sony IMX362, Dual-Pixel Autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu senzor OmniVision OV5695  .

Moto G5 Plus este echipat cu un display IPS care masoara 5.2 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Moto G5 Plus este un smartphone dual-sim (nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: 802.11 a/b/g/n (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 4.2, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone Moto are 7.9 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh care dispune de tehnologia Turbo Charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Moto G5 Plus va fi disponibil spre comercializare in curand iar preturile la care va putea fi achizitionat sunt urmatoarele:

  • Moto G5 Plus in varianta echipata cu 2 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, va putea fi achizitionat la 229 de Euro;
  • Moto G5 Plus in varianta echipata cu 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, va putea fi achizitionat la 279 de Euro;
  • Moto G5 Plus in varianta echipata cu 2 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, va putea fi achizitionat la 329 de Euro.

Asadar noul smartphone Moto G5 Plus nu exceleaza la capitolul raport pret calitate iar in articolul urmator o sa va prezentam specificatiile hardware ale modelului de baza, in speta Moto G5.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu