Moto G5 Plus își face apariția într-o nouă imagine “live” iar aceasta confirmă specificațiile hardware

Smartphone-ul Moto G5 Plus si-a facut aparitia intr-o noua imagine “live” iar aceasta ne confirma specificatiile hardware pe care le stiam deja.

Va reamintim faptul ca Moto G5 Plus dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625, GPU Adreno 506, sunt disponibile variante echipate cu 3 GB si respectiv 4 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 32 de GB si poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Moto G5 Plus este echipat cu un display IPS care masoar 5.2 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Moto G5 Plus este un smartphone dual-sim (nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: 802.11 a/b/g/n (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 4.1, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone este dotat cu un acumulator a carui capacitate este de 3.000 mAh si dispune de tehnologia Turbo Cgarging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Moto G5 Plus va fi lansat lansat in data de 26 februarie 2016, in cadrul evenimentului MWC 2017 iar pretul de comercializare al acestui smartphone se va situa in jurul valorii de 220 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu