Moto G5 și-a făcut apariția în primele imagini de presă iar acestea confirmă și specificațiile hardware

Noul smartphone Moto G5 si-a facut aparitia in primele imagini de presa iar acestea confirma si specificatiile hardware pe care le stiam deja.

Moto G5 dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430  tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 505, 2 GB de memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Moto G5 este echipat cu un display IPS care masoar 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele vor fi cu siguranta de buna calitate.

Moto G5 este un smartphone dual-sim (nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.1 LE, NFC si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 9.5 mm grosime, este dotat cu un acumulator a carui capacitate este de 2.800 mAh si ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Moto G5 poseda certificarea IP67, asadar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Moto G5 va fi lansat in data de 26 februarie 2017, in cadrul evenimentului MWC 2017 iar pretul de comercializare al acestui terminal se va situa in jurul valorii de aproximativ 700 de dolari.

In imaginea de mai jos puteti vedea ce diferente sunt intre Moto G5 si G5 Plus, despre care vom afla mai multe detalii in articolul urmator.

Via: droid-life.com

Lasă un comentariu