Mother’s day – O nouă campanie de reduceri incendiare la o gamă variată de produse!

Cei de la Gearbest.com au dat startul unei noi campanii de reduceri incendiare iar aceasta este dedicata in totalitate celor mai dragi fiinte din viata noastra si oferta completa este disponibila aici.

Gearbest-mother-day

Asadar aceasta campanie le este dedicata in totalitate mamelor iar din campanie fac parte mii de produse care beneficiaza de reduceri consistente.

Bluboo-Picasso-5

Ca de obicei am selectat pentru voi cateva dintre cele mai interesante oferte si vi le prezentam in randurile de mai jos.

Bluboo Picasso este un samrtphone elegant ce ascunde sub “capota” un hardware potent si poate fi achizitionat in aceasta perioada la doar 70 de dolari iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Bluboo Picasso are la “bord” procesorul quad-core Mediatek MT6580 tactat la 1.3 Ghz ,GPU Mali-400 MP, 2 GB RAM si 16 GB spațiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 GB.

Acest smartphone de buget este echipat cu un display IPS de 5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Bluboo-Picasso-8

Camera foto principala dispune de 8 MP(cu interpolare) si este dotata cu autofocus si flash LED iar camera secundara dispune tot de 8 MP si este dotata cu flash LED.

Bluboo-Picasso-9

Bluboo Picasso este un smartphone dual-sim(2 x microSIM), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si A-GPS.

Bluboo-Picasso-7

Carcasa acestui terminal este realizata dintr-o combinatie de metal si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Bluboo-Picasso-6

Bluboo Picasso ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop si este dotat cu un acumulator de 2.500 mAh, care speram sa poata oferi o autonomie decenta.

Un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii este DOOGEE X5 Pro si poate fi achizitionat la doar 75 de dolari iar detaliile complete sunt disponibile aici.

DOOGEE X5 Pro ascunde sub capota procesorul quad-core MediaTek MT6735, GPU Mali-T720, 2 GB RAM si 16 GB spațiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Doogee-X5-Pro-5

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera secundara dispune de  doar 2 MP.

Doogee-X5-Pro-3

DOOGEE X5 Pro este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate.

Doogee-X5-Pro-6

DOOGEE X5 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de functii precum Wi-Fi b/g/n, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, GPS si A-GPS.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de  doar 2 MP.

Doogee-X5-Pro-2

X5 Pro are 7.2 mm grosime, cantareste 130 de grame,are la „bord” un acumulator de 2400 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Doogee-X5-Pro-1

Acum nu ne ramane decat sa va uram “traditionalul” spor la shopping!

 

Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of