Modul in care puteti beneficia de garantie si retur pe Gearbest.com!

In ultima perioada am receptionat de la mai multi cititori intrebari cu privire la modul in care se acorda garantia unui produs care a fost achizitionat prin intermediul celor de la gearbest.com.

Mã-giảm-giá-Gearbest-cập-nhật-liên-tục-cho-tháng-10

Asadar daca sunteti fericitul posesor al unui produs achizitionat de la acest retailer iar terminalul a inceput sa va creeze probleme trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi simpli pentru a beneficia de garantie:

 1. completati acest formular in care sa detaliati cat mai bine defectul pe care il manifesta produsul pe care il detineti(puteti atasa si poze)
 2. asteptati sa va contacteze un reprezentant al celor de la gearbest.com iar impreuna cu el veti stabili toate detaliile returului.

Gearbest-garantie-1

Costurile de transport ale coletului(tur-retur) sunt suportate atat de client cat si de catre gearbest.com pentru toate produsele care se afla in garantie.

Mai exact clientul achita costurile aferente transmiterii produsului in service iar cei de la gearbest.com vor suporta costurile returnarii produsului reparat catre client.

Durata transportului variaza in functie de varianta aleasa si recomandam sa optati pentru DHL deoarece livreaza produsele in maxim 7 zile iar costurile sunt decente.

Trebuie retinut si faptul ca toate produsele pe care cei de la gearbest.com le comercializeaza beneficiaza de 12 luni garantie.

45-Day-Money-Back-1

Pentru cei mai nehotarati cumparatori gearbest.com le ofera posibilitatea sa returneze produsul achizitionat in maxim 45 zile iar acestia isi vor primi banii inapoi.

Partea buna este ca nu trebuie sa motivezi in vreun fel returul ci doar sa completezi formularul prezent aici.

Asadar indiferent de problema pe care o intampinati cu un produs achizitionat de pe gearbest.com va recomandam sa luati legatura cu acestia pentru a rezolva intr-un mod cat mai elegant speta.

Deasemenea nu ezitati sa ne contactati in cazul in care intampinati probleme cu un produs achizitionat de la acest retailer si nu stiti cum sa procedati.

Acum nu ne ramane decat sa va va reamintim faptul ca in aceasta perioada pe gerabest.com se desfasoara o campanie de reduceri incendiare iar aceasta este disponibil aici.

Christmas-sale-gearbest

Cele mai recente comentarii

 1. Costin 16 decembrie 2015
 2. Tibi 16 decembrie 2015
 3. Emil 16 decembrie 2015
 4. steli 16 decembrie 2015
  • Aries 16 decembrie 2015
   • steli 16 decembrie 2015
    • Aries 16 decembrie 2015

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!