Blog ITHOT.RO

Mio a lansat MiVue R30 – camera video incorporata in olglinda retrovizoare!

Cei de la Mio Technology au lansat astazi prima camera video care este incorporata in oglinda retrovizoare, fiind destinata domeniului auto.

Produsul se intituleaza Mio MiVue R30, nu reduce campul vizual al soferilor si se monteaza extrem de usor prin intermediul  benzilor de cauciuc care sunt pozitionate pe oglinda.

Mio MiVue R30 este un produs care ofera o dubla functionalitate, in speta poate fi utilizata atat ca oglinda retrovizoare cat si ca device de inregistrare.

mio-mivue-r30-2

 MiVue R30 este echipata cu un display LCD de 4.3″  iar butoanele tactile sunt pozitionate in partea inferioara a produsului.

“Camera video auto MiVue R30 este un dispozitiv extrem de discret de inregistrare a calatoriilor cu masina, special creat pentru soferii care vor sa-si mentina campul vizual liber si isi parcheaza autoturismul in locuri publice, unde riscul de furt al dispozitivelor lasate la vedere este crescut” declara Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru Romania si Ungaria.

Camera video este dotata cu senzor CMOS de 4MP, diafragma F 2.2 si sistemul optic este format din sase elemente de sticla prin intermediul carora se pot inregistra imagini la  rezolutia de 2304 x 1296 pixeli si in conditii de lumina scazuta. Campul vizual este de 130 grade iar utilizatorii pot ajusta extrem de usor pozitia obiectivului pe o axa circulara de 360 de grade.

mio-mivue-r30-1

MiVue R30 este dotata cu un sistem de avertizare vizuala si sonora a parasirii benzii de circulatie iar prin intermediul senzorului G integrat, cu 3 axe, care inregistreaza in timp real, directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Astfel acesta va putea indica punctul initial de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular ideal in cazul unui accident.

Inclusiv atunci cand senzorul de soc va depista o modificare brusca a miscarii autoturismului camera MiVue R30 va inregistra instant evenimentul, iar fisierul stocat va fi protejat impotriva stergerii accidentale.

Mio MiVue R30 este disponibila spre comercializare si la noi in magazinele online, putand fi achizitionata la pretul de 750 lei.

Lasă un comentariu