Microsoft Surface Pro va fi lansat și în varianta care dispune de conexiune 4G/LTE iar prețul rămâne tot piperat

Cei de la Microsoft au anuntat in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat in Londra, faptul ca vor lasa pana la finalul acestui an o noua varianta a convertibilului Surface Pro iar aceasta va dispune de conexiune 4G/LTE.

Noul model va purta numele de Microsoft Surface Pro LTE Advanced iar aceasta va dispune de procesorul Intel Cor i5, GPU HD Graphics 620, vor fi disponibile variante dotate cu 4 GB de memorie RAM si respectiv 8 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi  de 128 de GB(SSD) si respectiv 256 de GB(SSD).

Camera foto principala dispune de 8 MP si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este capabila sa filmeze tot la rezolutie 1080p.

Microsoft Surface Pro este echipat cu un display IPS care masoara 12.3 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2.736 x 1824 pixeli.

Carcasa tabletei este realizata in totalitate din aluminiu iar aceasta va sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Microsoft Surface Pro LTE Advanced este o tableta compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, USB 3.0, microSD card reader, Mini DisplayPort si Cover port.

Sistemul de sonorizare este stereo iar acest poarta celebra semnatura a celor de la Dolby Audio Premium, asadar va fi capabil sa redea un sound de calitate.

Microsoft Surface Pro LTE Advanced va fi lansata pe parcursul lunii decembrie iar preturile de comercializare vor porni de la 1.149 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 1.449 de dolari pentru varianta de top.

Via: fonearena.com

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *