ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Micromax Evok Dual Note dispune de un procesor octa-core, 4 GB de RAM, display FullHD și cameră foto duală

Cei de la Micromax au lansat un nou smartphone de buget iar terminalul poarta numele de Evok Dual Note si adopta un design atractiv.

Micromax Evok Dual Note dispune de procesorul octa-core MediaTek MT6750 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T860, sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM si respectiv 4 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 32 de GB si poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 5 MP, este dotata cu senzor Sony IMX258 si flash LED iar camera foto secundara dispne de 5 MP si este dotata cu soft flash LED.

Micromax Evok Dual Note este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Micromax Evok Dual Note este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C cu OTG si dispune de senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Micromax este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Micromax Evok Dual Note va fi disponibil spre comercializare din data de 22 august 2017 prin intermediul celor de la flipkart.com iar preturile vor porni de la aproximativ 150 de dolari pentru varianta de baza.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu