Micromax Canvas Spark 2 Plus la 60 de dolari

Cei de la Mircomax au reusit sa lanseze un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza Canvas Spark 2 Plus  si se evindentiaza prin faptul ca ruleaza android 6.0 Marshmallow desi pretul de comercializare al acestui terminal este extrem de redus.

Micromax-Canvas-Spark-2-Plus-3

Micromax Canvas Spark 2 Plus ascunde sub „capota” un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Micromax Canvas Spark 2 Plus este echipat cu un display FWVGA care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia modesta de doar 854 x 480 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa se afle la cote decente.

Micromax Canvas Spark 2 Plus este un smarphone dual-sim, compatibil 3G/HSPA+ si dispune de:  WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Micromax-Canvas-Spark-2-Plus-2

Noul smartphone de buget al celor de la Micromax este dotat cu un acumulator de 2.000 mAh si ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow.

Micromax-Canvas-Spark-2-Plus-1

Micromax Canvas Spark 2 Plus este disponibil deja spre comercializare, in doua variante de culoare iar pretul acestui terminal este de doar 60 de dolari.

Via: fonearena.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata