ITHOT: Știri din IT & C

Micromax Canvas Mega 2 – phablet dual-sim, compatibil 4G/LTE si disponibil la 120 de dolari

Cei de la Micromax au lansat un nou phablet cu specificatii modeste iar terminalul face parte din gama Canvas si se intituleaza Mega 2.

Micromax Canvas Mega 2 - Micromax Canvas Mega 2 - phablet dual-sim, compatibil 4G/LTE si disponibil la 120 de dolari

Micromax Canvas Mega 2 ascunde sub “capota” un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Micromax Canvas Mega 2 este echipat cu un display qHD care masoara 6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 960 x 540 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Micromax Canvas Mega 2 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul phablet al celor de la Micromax este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Micromax Canvas Mega 2 - Micromax Canvas Mega 2 - phablet dual-sim, compatibil 4G/LTE si disponibil la 120 de dolari

Micromax Canvas Mega 2 este disponibil intr-o singura varianta de culoare iar pretul acestui terminal este de 120 de dolari.

Din pacate in acest buget exista o multime de alte variante mult mai potente, asadar noul phablet al celor de la Micromax nu se va bucura de un succes prea mare pe piata de profil.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu