Micromax Canvas Fire 5 – smartphone echipat cu display HD și android 6.0 Marshmallow

Cei de la Micromax au lansat un nou smartphone care face parte din gama Fire iar terminalul se intituleaza Canvas Fire 5.

Micromax-Canvas-Fire-5

Micromax Canvas Fire 5 este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Micromax Canvas Fire 5 are la “bord” un display IPS, care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Micromax Canvas Fire 5 este un smartphone dual-sim, compatibil 3G/HSPA+ si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Micromax-Canvas-Fire-5-1

Noul smartphone al celor de la Micromax este dotat cu un acumulator de 2.500 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Micromax Canvas Fire 5 este disponibil in mai multe variante de culoare iar pretul acestui terminal se situeaza in jurul valorii de 90 de dolari.

Micromax-Canvas-Fire-5

Din pacate pt cei de la Micromax pe piata exista terminale mult mai potente in acest buget redus.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!