Blog ITHOT.RO

Micromax Canvas Fire 4G+ a fost lansat la un pret excelent!

Cei de la Micromax au lansat un nou smartphone de buget, care se intituleaza Canvas Fire 4G+ si se evidentiaza prin intermediul raportului excelent dintre pret si specificatii.

fire4g-camera_micromax_6136

Micromax  Canvas Fire 4G+ ascunde sub capota procesorul quad-core MediaTek MT6735P tactat la 1 Ghz, 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Canvas Fire 4G+ este echipat cu un display IPS de 4.7″ care ruleaza la rezolutia de 1280×720 pixeli si nu este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash-LED iar camera secundara dispune de doar 5 MP si este dotata cu o functie de infrumusetare a utiulizatorului impatimit de slefie-uri.
Micromax  Canvas Fire 4G+ este un smartphone dual-sim, compatibil 4G care dispune de functii precum: Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0, GPS si A-GPS.

fire4g-spekers_micromax_6136

Micromax  Canvas Fire 4G+ este dotat cu un sistem de sonorizare potent care este format din doua difuzoare stereo care sunt amplasate in partea frontala.

micromax-canvas-fire-4G-4

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash-LED iar camera secundara dispune de doar 2 MP.

Noul smartphone de buget al celor de la Micromax ascunde sub capota un acumulator modest de 2.000 mAh.

fire4g-screen_micromax_6136 (1)

Trebui sa mentionam si faptul ca Micromax  Canvas Fire 4G+ ruleaza versiunea de android Lollipop 5.1

Micromax Canvas Fire 4G+ va fi disponibil in curand spre comercializare iar acest terminal va putea fi achizitionat la aproximativ 155 dolari.

Lasă un comentariu