Micromax Canvas Fantabulet – phablet dual-sim, compatibil 3G si dotat cu display HD de 6.98 inch!

Cei de la Micromax au lansat un nou phablet “gigant” iar acesta se intituleaza Canvas Fantabulet si se evidentiaza prin intermediul raportului decent dintre pret si specificatii.

Micromax-Canvas-Fantabulet-F666-2

Micromax Canvas Fantabulet ascunde sub capota procesorul quad-core MediaTek MT8382W tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400MP, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Noul phablet al celor de Micromax este echipat cu un display IPS de 6.98″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Micromax Canvas Fantabulet este  un phablet dual-sim, compatibil 3G/HSPA+ si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si falsh-LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Micromax Canvas Fantabulet ruleaza versiunea de android Lollipop 5.0 iar sub capota ascunde un acumulatpr generos de 3.000 mAh.

Carcasa acestui phablet este realizata in totalitate dintr-o combinatie de policarbonat si aluminiu iar finisajele sunt de buna calitate.

Micromax-Canvas-Fantabulet-F666-1

Sistemul de sonorizare al acestui phablet poarta semnatura DTS si este format din doua difuzoare stereo care sunt ampalsate pe spatele terminalului.

Micromax-Canvas-Fantabulet-F666-3

Noul phablet al celor de Micromax este disponibil spre comercializare in exclusivitate pe flikpart.com iar pretul se situeaza in jurul valorii de 112 dolari.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!