Micromax Canvas Blaze 4G+ – smartphone dual-sim de buget !

Cei de la Micromax au lansat un nou smartphone de buget, care se intituleaza Canvas 5 si se evidentiaza prin intermediul raportului excelent dintre pret si specificatii.

Micromax-Canvas-Blaze-4G-1

Micromax Canvas Blaze 4G+ ascunde sub capota procesorul quad-core MediaTek MT6735M tactat la 1 Ghz, 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Canvas Blaze 4G+ este echipat cu un display IPS de 4.5″ care ruleaza la rezolutia de 854 x 480 pixeli si nu este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash-LED iar camera secundara dispune de doar 2 MP.

Asa cum v-am comunicat si anterior Micromax Canvas Blaze 4G+ este un smartphone dual-sim, compatibil 4G care dispune de functii precum: Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0, GPS si A-GPS.

Micromax Canvas Blaze 4G+ ascunde sub capota un acumulator modest de doar 1.750 mAh dar sa nu uitam totusi ca vorbim de un smartphone de buget.

Micromax-Canvas-Blaze-4G-2

Trebui sa mentionam si faptul ca noul smartphone al celor de la Micromax ruleaza versiunea de android Lollipop 5.1

Micromax Canvas Blaze 4G+ va fi disponibil spre comercializare de la finalul acestei luni si va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 105 dolari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata