Micromax Canvas 5 Lite – smartphone dotat cu procesor quad-core, display HD și 2 GB de RAM

Cei de la Micromax au lansat un nou smartphone de buget iar terminalul face parte din gama Canvas si poarta numele de 5 Lite.

micromax-canvas-5-lite-3

Micromax Canvas 5 Lite este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6735 tactat la 1 GHz, GPU Mali-T720, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

micromax-canvas-5-lite-2

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu senzor OmniVision OV8856 si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu senzor OmniVision OV5670.

Micromax Canvas 5 Lite are un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Micromax Canvas 5 Lite este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0,  Radio FM si GPS.

micromax-canvas-5-lite-1

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

micromax-canvas-5-lite-3

Noul smartphone de buget al celor de la Micromax este dotat cu un acumulator de 2.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Micromax Canvas 5 Lite este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat la “doar” 97 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!