ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

MGCOOL Explorer 2 este o nouă cameră de acțiune capabilă să filmeze la rezoluție 4K cu 30 fps

Cei de la MGCOOL au prezentat in cadrul evenimentului CES 2017 o noua camera de actiune iar aceasta poarta numele de Explorer 2.

MGCOOL Explorer 2 se vrea a fi o alternativa pentru mult mai celebra camera de actiune Gopro Hero 5 iar principalul avantaj al acesteia va fi raportul excelent dintre pret si specificatii.

Noua camera de actiune din portofoliul celor de la MGCOOL va oferi suport pentru comenzile vocale, asadar va putea fi controlata de catre utilizatori prin intermediul acestora.

MGCOOL Explorer 2 este echipata cu un display care masoara 2 inch in diagonala si ruleaza cel mai probabil la rezolutia de 960 × 240 pixeli.

Carcasa acestei camere de actiune este realizata in totalitate din policarbonat mat iar produsul va fi disponibil in 2 variante de culoare, in speta negru si portocaliu.

MGCOOL Explorer 2 este capabila sa filmeze la rezolutie 4K cu 60 fps dar ramane de vazut si cum se descurca in realitate.

Mai multe detalii despre aceasta camera de actiune puteti afla prin intermediul site-ului oficial al partenerilor nostri, in speta mgcool.cc.

Va reamintim si faptul ca am testat recent camera de actiune Elephone Explorer Pro si am dat startul unui nou concurs iar pentru detalii accesati acest link.

 

Lasă un comentariu