ITHOT: Știri din IT & C

Meizu Pro 6s – smartphone echipat cu procesorul Helio P20, display FullHD AMOLED și 4 GB de RAM

Compania chineza Meizu a receptionat certificarea FCC pentru o noua versiunea a flagship-ului Pro 6 iar noul terminal se intituleaza Pro 6s.

meizu pro 6 moonlight silver rear - Meizu Pro 6s - smartphone echipat cu procesorul Helio P20, display FullHD AMOLED și 4 GB de RAM

Meizu Pro 6s dispune de noul procesor octa-core Mediatek Helio P20 tactat la 2.3 GHz, GPU Mali T880MP2, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

meizu pro 6s 2 - Meizu Pro 6s - smartphone echipat cu procesorul Helio P20, display FullHD AMOLED și 4 GB de RAM

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt cu siguranta de buna calitate.

Meizu Pro 6s este echipat cu un display AMOLED care masoara 5.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Meizu dispune si de tehnologia mCharge 3.0 iar prin intermediul acesteia acumulatorul se incarca mult mai rapid.

gsmarena 004 1 - Meizu Pro 6s - smartphone echipat cu procesorul Helio P20, display FullHD AMOLED și 4 GB de RAM

Meizu Pro 6s este un smartphone dual-sim(2 x nanoSIM), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth 4.1, VoLTE,  NFC, GPS, A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

meizu pro 6 black star rear - Meizu Pro 6s - smartphone echipat cu procesorul Helio P20, display FullHD AMOLED și 4 GB de RAM

Cel mai probabil Meizu va lansa acest terminal luna viitoare iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Via: xiaomitoday.com

Lasă un comentariu