Blog ITHOT.RO

Meizu M6 este un smartphone dotat cu procesor octa-core, display HD, 3 GB de RAM și Nougat cu FlyMe OS 6

Compania chineza Meizu a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza M6 si dispune de un hardware echilibrat.

Meizu M6 este echipat cu procesorul octa-core MediaTek MT6750 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali T860, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash quad-LED RGBW iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Meizu M6 este echipat cu un display IPS care masoara 5.2 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Meizu M6 este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 4.1 LE, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone de buget din portofoliul celor de la Meizu are 8.3 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.070 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.o Nougat cu interfata FlyMe OS 6.0.

Meizu M6 va fi disponibil spre comercializare din data de 25 septembrie 2017 in mai multe variante de culoare(argintiu, negru, auriu si albastru) iar preturile de comercializare vor porni de la 106 dolari pt varianta de baza si vor ajunge la 136 de dolari pt varianta de “top”.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu