Meizu M5c este un smartphone dual-sim, echipat cu procesor quad-core, display HD, 2 GB de RAM și Nougat

Compania chineza Meizu a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza M5C si dispune de un hardware decent.

Meizu M5c este dotat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali T720, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Meizu M5c este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Meizu M5c este un smartphone dual-sim(nano+nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 LE si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Meizu are 8.3 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat cu interfata Flyme OS 6.

Meizu M5c va fi disponibil curand spre comercializare in mai multe variante de culoare(auriu, roz, albastru, rosu si argintiu) iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 110 dolari.

Din pacate configuratia hardware este mult prea modesta pentru acest segment de pret in care exista deja pe piata terminale ceva mai potente iar unul dintre acestea este smartphone-ul  Vernee Thor E si detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu