Meizu M3 Metal – smartphone dotat cu procesor octa-core, 3 GB de RAM si carcasă din metal

Cei de la Meizu pregatesc intens lansarea unui nou smartphone interesant iar terminalul poarta numele de M3 Metal si recent au receptionat certificarea TENAA pentru acesta.

meizu-m3-metal-Tenaa

Meizu M3 Metal este echipat cu procesorul octa-core MediaTek MT6750, GPU Mali-T860, vor fi disponibile variante dotate cu 2 GB de RAM/16 GB spatiu de stocare si variante echipate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare iar ambele vor putea fi extinse prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

meizu-m3

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu touch-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Meizu M3 Metal are la “bord” un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu polishat iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Meizu M3 Metal este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

meizu-m3-metal-Tenaa

Noul smartphone al celor de la Meizu are 8.3 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

meizu-m3

Meizu M3 Metal va fi lansat in data de 13 iunie 2016 iar preturile de comercializare vor fi urmatoarele:

  • Meizu M3 Metal in varianta dotata cu 2 GB de RAM si 16 GB spatiu de stocare va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 90 de dolari;
  • Meizu M3 Metal in varianta dotata cu 3 GB de RAM si 32 GB spatiu de stocare va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 120 de dolari.

Asadar noul smartphone din portofoliul celor de la Meizu detine un raport atractiv intre pret si specificatii.

Via: themobileindian.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!