Blog ITHOT.RO

Meizu E2 – smartphone echipat cu procesor octa-core, display HD, 4 GB de RAM și android 6.0 Marshmallow

Compania chineza Meizu pregateste lansarea unui nou smartphone iar terminalul se intituleaza E2 si dispune de un hardware echilibrat.

Meizu E2 este echipat cu procesorul octa-core Mediatek MT6753 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern, 3 GB de RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante dotate cu 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotat cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Meizu E2 are un display IPS care masoara 5.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Meizu M5S este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Meizu are 8.4 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.930 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Meizu E2 va fi lansat in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal, dar vom reveni  cu un update pe aceasta tema.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu