ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Meizu E2 – smartphone echipat cu procesorul octa-core Helio P20, 4 GB de RAM, display FullHD, și Flyme OS

Compania chineza Meizu a lansat astazi un nou smartphone iar terminalul se intituleaza E2 si dispune de un hardware potent.

Meizu E2 este echipat cu procesorul octa-core MediaTek Helio P20 tactat la 2.3 GHz, GPU ARM Mali T880, sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM LPDDR4X/32 de GB spatiu de stocare intern, 4 GB de RAM LPDDR4X/32 de GB spatiu de stocare intern si variante dotate cu 4 GB de memorie RAM LPDDR4X/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotat cu PDAF si flash quad-LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Meizu E2 este echipat cu un display LCD care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Meizu M5S este un smartphone dual-sim(nano+nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 si 5 GHz), Bluetooth 4.2 LE, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Meizu are 7.5 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.400 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de Flyme 6.0.

Meizu E2 va fi disponibil spre comercializare din data de 29 aprilie 2017 iar preturile de comercializare vor porni de la 188 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 230 de dolari pentru varianta de “top”.

Asadar  noul smartphone dinportofoliul celor de la Meizu detine un raport decent intre pret si specificatii dar nu exceleaza la vreun capitol.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu