Blog ITHOT.RO

Meizu Blue Charm Metal este pregatit de lansare!

Cei de la Meizu pregatesc intens lansarea unui nou smartphone mid-range, care se intituleaza Blue Charm Metal si se evidentiaza atat prin intermediul specificatiilor hardware excelente cat si prin designul elegant.

Meizu-Blu-Charm-Metal-01

Meizu Blue Charm Metal ascunde sub capota procesorul octa-core MediaTek Helio X10 tactat la 2.0 Ghz, GPU Power VR G6200, 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 GB.

Noul smartphone al celor de la Meizu este echipat cu un display IPS de 5.5″ care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, sistemul de operare YunOS in versiunea 3.1.6.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotat cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este capabila sa realizeze selfie-uri de calitate.

Meizu Blue Charm Metal este un smartphone dual-sim, compatibil 4G si dispune de functii precum: Wi-Fi b/g/n, A-GPS si GLONASS.

Meizu-Blue-Charm-Metal-4

Carcasa acestui terminal este de tip unibody iar aceasta are o grosime de 8.2 mm grosime si este disponibila in mai multe variante de culoare, in speta: albastru, alb, gri, roz si auriu.

Meizu Blue Charm Metal va fi lansat oficial in data de 21 octombrie iar pretul de comercializare al acestui terminal se va situa in jurul valorii de 200 de dolari.

Meizu-Blue-Charm-Metal-5

Lasă un comentariu