ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Meizu 6T este pregătit de lansare iar terminalul dispune de procesor octa-core, 4 GB RAM și cameră foto duală

Compania chineza Meizu pregateste lansarea unui nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza 6T si dispune de un hardware potent.

Meizu 6T este echipat cu un procesor Octa-Core tactat la 1.5 GHz, vor fi disponibile variante dotate cu 2GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern, variante care dispun de 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins in toate cele trei variante, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 2MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Meizu 6T are un display IPS in format 18:9, care masoara 5.7 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium iar terminalul va sta cu siguranta destul de bine si la capitolul finisaje.

Meizu 6T este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Meizu are 8.4mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.230 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat cu interfata Flyme OS 6.2.

Meizu 6T va fi lansat la inceputul saptamanii viitoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si preturile vor pleca de la aproximativ 120 de dolari pentru varianta de baza.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu