ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

MAZE Alpha poate fi achiziționat la doar 561 lei și are display FHD, 4 GB RAM + cameră foto duală Samsung

MAZE Alpha este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care vin echipate cu 4 GB de memorie RAM si display generos de 6 inch care ruleaza la rezolutie FullHD iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 561 de lei.

Maze Alpha dispune de procesorul octa-core MediaTek Helio P25 tactat la 2.5 GHz, GPU ARM Mali-T880, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP +5 MP, este dotata cu senzor SAMSUNG S5K3L8, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Maze Alpha este echipat cu un display IPS bezel-less in format 16:9, care masoara 6 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Maze Alpha este un phablet dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.1, GPS, GLONASS, port USB Type-C si Beidou iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 8.25 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

https://youtu.be/R_tiCssppHM

MAZE Alpha se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 120 de dolari (561 de lei) iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Elelphone S8 poate fi achizitionat acum la un pret extrem de atractiv iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu