Maze Alpha phablet cu procesor octa-core

Maze Alpha este un phablet elegant si potent care se afla in promotie acum pe gearbest.com si poate fi achizitionat la un pret excelent.

Maze Alpha dispune de procesorul octa-core MediaTek Helio P25 tactat la 2.5 GHz, GPU ARM Mali-T880, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP +5 MP, este dotata cu senzor SAMSUNG S5K3L8, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Maze Alpha este echipat cu un display IPS bezel-less in format 16:9, care masoara 6 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 4.

Carcasa acestui phablet este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta destul de bine si la partea de finisaje.

Maze Alpha este un phablet dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.1, GPS, GLONASS, port USB Type-C si Beidou iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest phablet are 8.25 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Maze Alpha este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la 183 de dolari(705 lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

 

Lasă un comentariu