Massive Smart Gear – o noua campanie de reduceri consistente!

Cei de la gearbest.com au dat startul unei noi campanii de reduceri consistente si in aceasta campanie sunt incluse mii de produse din mai multe categorii iar pentru mai multe detalii dati click pe imaginea de mai jos.

Smart-gear

Ca de obicei am selectat pentru voi si cateva dintre cele mai interesante reduceri:

  • OUKITEL K10000 – smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE  care “ascunde” sub capota procesorul quad-core Mediatek MTK6735 tactat la 1.0 GHz, GPU Mali-T720, 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.Acest terminal poate fi achizitionat la pretul de 176 dolari.

Oukitel-K10000-4

  • XIAOMI RedMi Note 2 – este un phablet elegant si potent care “ascunde” sub capota procesorul octa-core MediaTek Helio X10 tactat la 2.2 GHz, GPU Power VR G6200 , 2 GB RAM si 16 sau 32 GB memorie interna, care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.Acest phablet poate fi achizitionat la pretul de 158 dolari iar review-ul complet este disponibil aici.

Xiaomi-Redmi-Note-2-7

  • CUBOT NOTE S – este un phablet dual-sim, compatibil 3G care ascunde sub capota procesorul quad-core Mediatek MTK6580 tactat la 1 GHz, GPU Mali-400MP, 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB. Acest phablet poate fi achizitionat la un pret excelent, de doar 77 dolari.

Indiferent de modelul ales trebui sa stiti si faptul ca transportul este gratuit in Romania iar in cazul in care doriti sa receptionati produsele comandate rapid, va recomandam sa optati pentru transport cu plata prin intermediul celor de la DHL.

Spor la shopping va uram!

2 comentarii la „Massive Smart Gear – o noua campanie de reduceri consistente!”

Lasă un comentariu