Home Noutăți Logitech G lansează căștile G633 și G933 Artemis Spectrum!

Logitech G lansează căștile G633 și G933 Artemis Spectrum!

by BYTZA
Logitech G933 Artemis Spectrum 2

Logitech, lider la nivel mondial în materie de produse destinate gaming-ului, lansează două noi modele de căști pentru împătimiții jocurilor video: Logitech® G933 Artemis Spectrum™ Wireless Gaming Headset  și Logitech® G633 Artemis Spectrum™ Gaming Headset. Dispunând de drivere audio Pro-G în curs de patentare, noile căști au fost create de către echipa de ingineri de sunet de la Logitech care se mândrește cu o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea sistemelor audio. Ceea ce a rezultat în urma muncii acestei echipe sunt două perechi de căști care oferă o experiență superioară a sunetului.

Logitech G933 Artemis Spectrum_2

Am observat că niciun producător nu crează căști audio de înaltă calitate, special dedicate gamerilor”, a declarat Ujesh Desai, vice președinte si manager general al diviziei Logitech gaming. “Așa că am lansat o provocare echipei audio, sperând că vom putea obține ceva măreț. Sunt un gamer și muzician înfocat așa că am fost extrem de încântat de design-ul propus de echipă.”

Căștile pot fi personalizate, dispun de senzori de lumină color pe discurile ce pot fi schimbate, cât și butoane G programabile. Cu ajutorul Logitech Gaming Software, căștile permit personalizarea setărilor audio și crearea unor configurări audio personalizate1 care pot fi memorate.

Nivel audio superior

Pentru a păstra și mulțumi cerințele gamerilor audiofili, dispozitivele în curs de patentare Pro-G sunt fabricate din materiale hibride care garantează performanța. De la ascultarea muzicii preferate până la cele mai complexe soundtrack-uri de jocuri, driverele Pro-G oferă sunete înalte clare și precise și un bass care este întâlnit doar la modelele de căști premium.

Logitech G633 și G933 sunt primele modele de căști ce integrează tehnologiile Dolby și DTS Headphone:X2. Driverele Pro-G împreună cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambianțe reale, permițând receptarea inamicilor în timp ce se furișează și putând oferi o acuratețe precisă sunetului. Tehnologia DTS Headphone: X folosește calibrare și setare a sunetului foarte aproape de cea folosită în studiourile de înregistrări, reușind să apropie fanii de o calitate foarte ridicată care suportă până la 7.1 canale audio și multiple opțiuni pentru personalizare.  Integrarea tehnologiei DTS Headphone:X și lunga tradiție a Dolby în domeniul audio oferă gamerilor o experiență sonoră de neegalat.

Logitech G633 Artemis Spectrum

Destinat mai multor platforme

Modelele Logitech G633 și G933 pot fi conectate atat la PC-uri, dispozitive mobile cât și la console (inclusiv PlayStation 4 și Xbox One). Logitech G633 dispune de un slot USB și unul analog care se conectează la două dispozitive diferite. în timp ce Logitech G933 are un slot USB și două intrări analog ce permit conexiunea la trei dispozitive.

În timp ce te lupți cu adversarii în joc, poți comanda simultan o pizza prin telefonului mobil, fără ca un moment important din joc să fie pierdut. În plus, Logitech G933 poate fi conectat și la sistemul home theater (prin intermediul slot-ului USB sau RCA audio out) pentru a oferi o experiență wireless perfectă.

Setări personalizate și iluminare RGB

De la iluminarea color și până la setările personalizate ale comenzilor și a sunetului, căștile devin o “prelungire” a utilizatorului. Logitech Gaming Software este necesar pentru programarea iluminării, a sunetului și a butoanelor. Iluminarea RGB poate fi ajustată dintr-o paletă de 16,8 milioane de culori iar setarea macro-urilor pe trei butoane G face ca experiența de joc să fie fără egal. Prin intermediul unui software equalizer se pot crea profiluri personale de sunet și se pot personaliza și setările audio.

Logitech G933 Artemis Spectrum_2

Posibilități de joc wireless

Logitech G633 este un model de cască cu fir, în timp ce Logitech G933 oferă și opțiunea de a juca cu fir sau wireless, cu o latență scăzuta pe frecvența 2,4GHz. Alternativ, este recomandată folosirea a cablului analog cu mufa de 3,5mm pentru sesiuni de joc ce nu implică consumul bateriei. Adaptorul wireless USB permite folosirea wireless a dispozitivului audio analog și mobil.

Prețuri și disponibilitate

Logitech G633 Artemis Spectrum va fi disponibil în magazine în luna septembrie 2015, la un preț estimativ de 169,99 Euro în timp ce Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless va fi disponibil din luna octombrie la un preț de 199,99 Euro.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments