Licențe Office 2019 Mac și Windows

Daca în ultima vreme ați căutat să actualizați software-ul computerului(Windows sau Office), ne face placere  sa va aducem la cunostinta faptul ca avem câteva oferte extrem de atractive pentru voi.

Licențe Office 2019 Mac și Windows

Licențele software sunt în prezent unul dintre cele mai populare produse online si acum sunt o multime de site-uri care ofera licente Office 2019 la preturi competitive. Office 2019 oferă  caracteristici noi și actualizări atât pentru utilizatorii obișnuiți cât și pentru profesioniștii IT și îi ajută să creeze conținut de calitate în timp scurt. Suita Office 2019 oferă, de asemenea, o securitate sporită și o administrare raționalizată. Noutățile din Office 2019 includ unelte îmbunătățite de imprimare a cernelii, carcasă de creion pentru roaming, caracteristici precum Morph, Zoom sau analiză nouă de date, precum și instrumente îmbunătățite de scriere și multe altele. Toate acestea contribuie la un flux de lucru fără probleme și vor aduce rezultate excelente indiferent dacă sunteți acasă, la școală sau la birou.

Windows 10 Pro 2

Cei de la forscope.ro va ofera reduceri de pana la 35% pentru a va achizitiona acum software-ul de care aveți nevoie si va pun la dispozitie inclusiv licente de Office 2019 pentru MAC. Cea mai recentă versiune de Office 2019 pentru MAC aduce multe funcții noi și îmbunătățite, cum ar fi penarul pentru creioane mobile și ribbon customization în toate aplicațiile. Word oferă modulul focalizare, în timp ce Excel aduce noi caracteristici de analiză a datelor și mai multe diagrame. Utilizatorii PowerPoint se vor bucura de prezentări cinematice cu caracteristici noi, cum ar fi Morph, Zoom și export video 4k. Outlook aduce focused inbox precum și funcția Send Later. Creați documente, prezentări și foi de calcul remarcabile, cu o eficiență mai bună și în cel mai scurt timp!

Licențe Office 2019 Mac și Windows

Cei de la forscope.ro sunt prezenți pe piața cehă din anul 2008 și în anul 2016 compania RA Software (care este proprietarul brandului Forscope) s-a născut cu scopul de a ne extinde afacerile în alte țări europene. Încă de la început, compania  s-a concentrat pe furnizarea de soluții software rentabile care să aducă clienților ceea ce au cu adevărat nevoie, pe baza echipamentelor hardware, a compatibilității și a cerințelor funcțiilor. Acestia isi pun clienții pe primul loc și fac tot ce le sta in putinta pentru a satisface nevoile acestora personalizate.

Activare Windows 10 Pro ithot ro

Plata o puteti efectua prin intermediul atat prin intermediul unui card de credit sau de debit, cat si prin intermediul transferului bancar, , asadar nu va ramane decat sa selectati optiunea dorita.

Licențe Office 2019 Mac și Windows

Va reamintim si faptul ca va trebui descărcați versiunile originale de software, după care le activați cu ajutorul codurilor receptionate pe mail.

Pentru cei mai suspiciosi dintre voi trebui sa precizam faptul ca licentele sunt perfect legale, asadar nu veti avea probleme pe viitor cu acestea.

Licențe Office 2019 Mac și Windows

Ce este software-ul utilizat și cum funcționează?

Software-ul folosit înseamnă licențe care nu mai sunt necesare proprietarilor actuali. De obicei, proprietarii sunt companii care doresc să cumpere o ediție mai nouă a unui program sau să comute la un software complet diferit. Asta înseamnă că licențele „folosite” ale acestora devin redundante. Noi cumpărăm aceste licențe și apoi le oferim în magazinul nostru, către alți clienți. Ce este minunat este că puteți economisi aproximativ jumătate din preț (și uneori chiar mai mult) în comparație cu prețul inițial, obținând exact același produs ca și primul utilizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Licențe Office 2019 Mac și Windows