LG X Power – smartphone dotat cu display HD, 2 GB de RAM, baterie de 4.100 mAh și Marshmallow

Cei de la LG au lansat astazi un nou smartphone care face parte din gama X iar terminalul se intituleaza Power si dispune de un hardware decent.

lg-x-power

LG X Power este dotat cu procesorul quad-core MediaTek MT6735M tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 2 GB de memorie RAM LPDDR3 si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

lg-x-power-1

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

LG X Power este echipat cu un display IPS care masoara 5.3 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate.

LG X Power este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

lg-x-power

Noul smartphone din portofoliul celor de la LG are 7.9 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.100 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

lg-x-power-1

LG X Power este disponibil in 2 variante de culoare iar pretul de comercializare al acestui terminal se situeaza in jurul valorii de “doar” 240 de dolari.

Sincer nu intelegem strategia celor de la LG dar cert este ca X Power va inregistra vanzari minime dat fiind faptul ca pe piata exista terminale mult mai potente in acest buget generos.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!