LG V20 îsi face apariția în câteva randări noi de calitate iar terminalul adoptă un design interesant

Cei de la LG pregatesc intens lansarea unui nou smartphone high-end iar terminalul se intituleaza V20 si acum isi face aparitia in cateva randari noi.

LG-V20-13

Conform celor mai recente informatii se pare ca LG V20 va dispune de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530, vor fi disponibile variante echipate cu 4 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante dotate cu 6 GB de RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

LG-V20-11

Camera foto principala este duala si dispune de 20 MP, este dotata cu laser AF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este duala.

LG V20 va fi echipat cu un superb display IPS care masoara 5.5 in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Terminalul dispune si de un display secundar “Always On” care va afisa informatiile de baza, atunci cand telefonul se afla in stand-by.

Carcasa acestui terminal va fi realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele vor fi de cea mai buna calitate, asa cum cei de la LG ne-au obisnuit deja.

LG-V20-12

LG V20 va fi dotat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul va rula noua versiune de android, in speta android 7.0 Nougat.

Android-Nougat

Cel mai probabil LG va lansa acest smartphone pe parcursul lunii viitoare, asadar a mai ramas putin timp pana cand vom afla specificatiile complete ale acestui smartphone extrem de interesant.

LG-V20-10

Via: technobuffalo.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!